fbpx

Casa Bodhi

Mi casa tu casa gevoel

Casa Bodhi is een moderne en op nomaden geïnspireerde B&B in Elviria, we zijn gelegen dichtbij  de mooiste stranden en de meest trendy strandbars van Marbella. Een goede plek voor volwassenen om zich er thuis te voelen.  

Elvira staat bekend om zijn vele Parasolbomen (Pinos Pinea). Hemelsbreed ligt de moderne villa twee kilometer van het strand.

De naam Casa Bodhi vindt zijn oorsprong in eigenaren die een bijzonder hotelletje wilden neerzetten dat rust uitstraalt en waar mogelijkheden lagen voor  Zen. Casa is het Spaanse woord voor huis. Bodhi is een Boeddhistisch woord en betekent  bewustwording of verlichting.  

De rode draad is “kwaliteit” om de vier kamers met al zijn gasten te voorzien van persoonlijke service.

In Marbella heerst een subtropisch middellands zeeklimaat: hete zomers en warme winters. De gemiddelde temperatuur in de zomer ligt rond de 32 º C, maar de koele bries van de zee maken dit draaglijk.

Mi casa tu casa gevoel

De terrassen zijn exclusief ingericht met tuinmeubelen van Royal Botania.

Casa Bodhi streeft ernaar om een perfecte atmosfeer te creëren voor ontspanning, terwijl het gevoel van ‘een thuis’ blijft behouden. Door de goed ingerichte kamers zorgen we ervoor dat onze gasten zich weinig zorgen hoeven te maken over praktische zaken zodat ze echt kunnen genieten van de kostbare vakantietijd.

Er wordt Nederlands, Frans, Engels en Duits gesproken.