fbpx

Casa Bodhi

Mi casa tu casa gevoel

Casa Bodhi is een moderne en op nomaden geïnspireerde Boutique Hotel & Spa in Elviria, we zijn gelegen dichtbij  de mooiste stranden en de meest trendy strandbars van Marbella. Een goede plek voor volwassenen om zich er thuis te voelen.  

Elvira staat bekend om zijn vele Parasolbomen (Pinos Pinea). Hemelsbreed ligt de moderne villa twee kilometer van het strand.

De naam Casa Bodhi vindt zijn oorsprong in eigenaren die een bijzonder hotelletje wilden neerzetten dat rust uitstraalt en waar mogelijkheden lagen voor  Zen. Casa is het Spaanse woord voor huis. Bodhi is een Boeddhistisch woord en betekent  bewustwording of verlichting.  &

De rode draad is “kwaliteit” om de negen kamers met al zijn gasten te voorzien van persoonlijke service.

In Marbella heerst een subtropisch middellands zeeklimaat: hete zomers en warme winters. De gemiddelde temperatuur in de zomer ligt rond de 32 º C, maar de koele bries van de zee maken dit draaglijk.

Mi casa tu casa gevoel

De terrassen zijn exclusief ingericht met tuinmeubelen van Royal Botania.

Casa Bodhi streeft ernaar om een perfecte atmosfeer te creëren voor ontspanning, terwijl het gevoel van ‘een thuis’ blijft behouden. Door de goed ingerichte kamers zorgen we ervoor dat onze gasten zich weinig zorgen hoeven te maken over praktische zaken zodat ze echt kunnen genieten van de kostbare vakantietijd.

Er wordt Nederlands, Frans, Spaans, Engels en Duits gesproken.

Wie zijn wij?

Boutique-hotel Casa Bodhi is de liefdesbaby van Walter en Annoeska. Samen hebben de Belgische Walter en de Nederlandse Annoeska Casa Bodhi gemaakt tot het prachtige plekje dat het nu is. Walter heeft twee volwassen kinderen en is onlangs grootvader geworden, Annoeska’s kinderen wonen bij haar thuis in Vlaanderen, zodat Annoeska niet altijd in Spanje aanwezig is.

Annouska & Walter

Walter heeft jaren gewerkt in het vastgoed, en besloot het roer om te gooien om zo te kunnen genieten van het heerlijke weer en de Spaanse atmosfeer. Het complex van Casa Bodhi was liefde op het eerste gezicht en leek de perfecte locatie om een exclusief boutique hotelletje te starten. Walter is dagelijks aanwezig, en de ultieme gastheer. Hij verzorgt het uitgebreide ontbijt, doet de check-ins en zorgt er met zijn charme en kennis voor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Daarnaast verzorgt hij de leveringen van de tuinmeubelen van Royal Botania.

Annoeska heeft na haar topsport-carrière in het zwemmen haar sporen verdient in de verkoop, en heeft ook lang tijd in het vastgoed gewerkt. Een echt gezelligheidsmens die geniet van de omgang met de gasten en zorgt dat alles altijd tot in de puntjes is verzorgd. Ze is verantwoordelijk voor de verkoop van de exclusieve tuinmeubelen van Royal Botania, en verzorgt de boekingen voor Casa Bodhi. Daar bovenop doet ze de social media en de styling van het complex. Veelal werkt Annoeska vanuit haar woning in België, maar als ze in Spanje is assisteert ze ook bij het ontbijt en kunnen de gasten bij haar terecht voor alle vragen.

Als laatste hebben we onze Gaby, die multifunctioneel inzetbaar is en ook altijd aanwezig is. Haar vrolijke persoonlijkheid kan je haast niet ontgaan.

Kortom: een klein maar hecht team in een luxe hotel, waar persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk zijn.