fbpx

Ontbijt

Breakfast at CASA BODHI is not to be missed...

Wanneer je een weekend of een weekje weggaat, is het heerlijk als je verblijf iets extra’s toevoegt. Bijzonder plekje waar je gastvrij ontvangen wordt, in een mooie omgeving, die met oog voor detail ingericht is en waarbij de gastheer of -vrouw net een stapje harder loopt om je een bijzonder verblijf te bezorgen.

Continental Ontbijt

Bij Casa Bodhi kun je onbijten met al het goeds, subtiels en gezonds uit de Europese keuken. Vertel de eigenaar Walter hoe je het eitje wilt hebben en hij maakt hem precies zo klaar.

We hebben één van de fijnste ontbijtterrassen, met uitzicht over de zee en Elviria met zijn groene parasol bomen. Het terras is prachtig ingericht met stijlvolle exclusieve meubelen van Royal Botania.

Wij serveren het ontbijt aan de tafel zodat je je heerlijk kunt laten verwennen en ondertussen kan genieten van de prachtige omgeving en het heerlijke ontbijt.het

De koffie die we serveren is van vers gemalen koffiebonen.

One should never miss out on a freshly-made breakfast end well-brewed cup of tea or coffee.

Een fruitmand met verse ananas en sinaasappelen doen je zin krijgen in al het lekkers ; vers gebakken brood, yoghurt met fruit en granola, een eitje naar keuze. Véél fruit en super food, gerookte zalm, of heerlijke iberico ham, pannenkoeken met vers fruit, allesbehalve saai. Pluk de dag.

6062

Uiteraard mag een echte cappuccino niet ontbreken om de dag goed te starten.