fbpx

Veranderingen…

Vanaf half januari 2021 gaat in Casa bodhi een verbouwing van start. Er moeten een paar zaken worden afgebroken, dan willen we een mooie nieuwe buitenbar maken. Ook zijn we voornemens om ‘glass curtains’ te plaatsen zodat bij minder weer de gasten op het terras meer beschutting krijgen.

De schilder komt langs en er zijn nieuwe gordijnen besteld. Tevens leggen we de laatste hand aan de finishing touch van de kamers.

Dan is nu defintief besloten dat we vanaf januari 20121 verdeler worden van Royal Botania voor Zuid Spanje. Dit zijn exclusieve tuinmeubelen uit Belgie. We hebben dan ook een prachtige collectie besteld voor Casa Bodhi dus vanaf maart zijn onze terassen en de tuin ingericht met de mooiste en nieuwste buitenmeubelen.

Door de Corona is het nu toch rustig in onze B&B en dus alle tijd om het huis helemaal klaar te maken voor het nieuwe seizoen.