fbpx

Droombruiloft

bij Casa Bodhi?

Wanneer je binnenkomt, ben je onder de indruk van onze prachtige locatie, mooie entree, groot terras met stijlvolle meubelen van Royal Botania en het prachtige uitzicht over de Middellandse zee en de rust die de omgeving Elviria ons brengt. Soms reikt het zicht zelfs tot de bergen van Marokko. Overal waar je staat is het uitzicht even mooi.

Nog geen 1,2 kilometer van het mooiste strand van de regio met de leukste Beach clubs. Met de auto ben je in 15 minuten in het bruisende Marbella.

Casa Bodhi droomhuwelijk
In totaal biedt Casa Bodhi plaats aan 19 personen

Normaal is Casa Bodhi een adult only hotel, maar als je de hele locatie afhuurt voor bijvoorbeeld jullie bruiloft willen we een uitzondering maken. Wel is het belangrijk dat je weet dat de voorzieningen voor kinderen minimaal zijn. We hebben ook geen beveiligd zwembad voor kleine kinderen die nog niet kunnen zwemmen.

Onze locatie wordt door velen omschreven als de ideale plek om een bruiloft te vieren wanneer je een mooie, rustige en luxe locatie zoekt met een adembenemend uitzicht en een unieke uitstraling. Droom je van een romantische setting, chique gedekte tafels, mooie muziek, de zon die langzaam in de zee wegzakt, en een gastheer en gastvrouw die voor alles een oplossing hebben dan is dit de ideale locatie.

Het complex exclusief voor jullie

De bar en het zwembad zijn natuurlijk exclusief voor jullie, evenals de terrassen, de parkeerplaats en de tuin. Een onvergetelijke locatie voor een onvergetelijk verblijf. De minimum verblijfsduur voor bruiloften is 3 nachten.

De villa heeft naast een grote keuken ook een gezellige bar en een heel groot terras met verschillende tafels en lounge plekken. Je eet dus altijd buiten. Valt het weer wat tegen dan kunnen we het terras dicht maken met de glass curtains en hebben we op ons terras ook nog een gezellige open haard om in de koude winteravonden aan te steken.

Casa Bodhi droomhuwelijk

Een bruiloft boeken gaat bij ons altijd in combinatie met een weddingplanner van “Trouwen in Spanje”. Met hen hebben wij een exclusieve samenwerking. Een weddingplanner regelt alles voor jullie en is jullie aanspreekpunt op jullie trouwdag zodat je kan terugkijken op een bruiloft zonder zorgen!

Allemaal zaken die je van tevoren met je weddingplanner doorspreekt en invult, zodat alles voor jullie grote dag goed is geregeld en jullie je nergens zorgen over hoeven te maken.

Trouwen in Spanje

Alles hangt af van jullie persoonlijke wensen. Afhankelijk van wat jullie willen, leveren wij samen met de weddingplanner maatwerk. Wat vooral geldt, is dat iedere bruiloft uniek is en dat al jullie wensen en ideeën bespreekbaar zijn. Maar één ding is nu al zeker: bij Casa Bodhi heb je de perfect locatie voor jouw grote dag!

Wil je vrijblijvende informatie over de dag van jullie leven?

Stuur dan een mail naar annoeska@casabodhi.com